Програма за лоялни клиенти

Членството в „Лоялни Клиенти“  Ви предоставя възможност да се възползвате от допълнителни отстъпки за настаняване  в Каталина СПА Резорт . Размерът на отстъпката, която можете да ползвате, зависи от Вашето ниво в програмата:

Silver – Вашите предимства:

 • 5% отстъпка за хотелско настаняване

Карта с ниво на лоялност Silver получавате при реализиран оборот в размер на 1000 лв. през официалния ни уеб сайт https://katalinaresort.com/ в рамките на една календарна година.

Gold – Вашите предимства:

 • 7% отстъпка за хотелско настаняване

Карта с ниво на лоялност  Gold  получавате при реализиран оборот в размер на 2000 лв. през официалния ни уеб сайт https://katalinaresort.com/ в рамките на една календарна година.

Platinum – Вашите предимства:

 • 10% отстъпка за хотелско настаняване

Карта с ниво на лоялност  Platinum  получавате при реализиран оборот в размер на 5000 лв. през официалния ни уеб сайт https://katalinaresort.com/ в рамките на една календарна година.

*За целта е необходимо да сме получили в попълненото от Вас заявление за участие в „Програма за лоялни клиенти“, изричното Ви съгласие за използване на предоставените от Вас лични данни за маркетинговите цели на Каталина СПА Резорт.

Условия за членство:

Всеки гост на Каталина СПА Резорт има право да стане член на Лоялната програма. За целта е необходимо да бъде попълнено Заявление за участие в „Програма за лоялни клиенти“ на място в обекта или да бъде направена регистрация на официалния ни уеб сайт https://katalinaresort.com/

Общи условия за ползване на клубна карта:

 1. Карта се издава от и остава собственост на „Каталина Резорт“ ЕООД.
 2. Издаването на Клубна карта се извършва след попълване на Заявление за участие в „Програма за лоялни клиенти“, подписано от картодържателя чрез онлайн регистрация на официалния ни уеб сайт https://katalinaresort.com/.
 3. Посочените в Заявлението лични данни ще бъдат използвани само за целите на „Програма за лоялни клиенти“ и ще бъдат обработвани съгласно политиката за защита на личните данни на „Каталина Резорт“ ЕООД.
 4. Заявлението за издаване на карта е индивидуално.
 5. Членове на Лоялнара програма могат да бъдат пълнолетни физическа лица.
 6. Дигитална карта се изпраща на посочения от картодържателя имейл адрес при попълване на Заявление за членство в „Програма за лоялни клиенти“
 7. Издаването на карта  е безплатно.
 8. Лоялна карта не е банкова карта и не е средство за разплащане.
 9. Каталина Резорт запазва правото да променя условията за ползване на лоялна карта по всяко време без допълнително предизвестие. Всяка една промяна ще бъде обявявана и на официалния ни уеб сайт https://katalinaresort.com/
Вашата незабравима почивка в Каталина Резорт Ви очаква
Ценоразпис Онлайн резервация